Vans UA OLD SKOOL THE SIMPSONS THE BOUVIERS

414,99 Lei
2231098125
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Vans UA OLD SKOOL THE SIMPSONS THE BOUVIERS

Lăsă-te prins de stilul popularului serial american The Simpsons și cumpără acești adidași de lux Vans UA OLD SKOOL THE SIMPSONS THE BOUVIERS cu surorile Patty, Selma și Marge. Designul unic arată nebunesc, dar cu siguranță îți va sublinia perfect ținuta. Acest serial legendar este populară în rândul oamenilor din întreaga lume, așa că de ce să nu fii cu toți aceștia la unison, purtând acești teniși? 

  • o colecție specială din seria Simpsons
  • design colorat
  • manoperă de calitate
  • șireturi clasice

Vans X The Simpsons

Această colecție a fost creată de marca Vans pentru toți iubitorii seriei americane The Simpsons. Are modele originale și moderne. Îmbrăcămintea și încălțămintea prezintă personaje clasice, pe care toată lumea le cunoaște la prima vedere. Fii un adevărat fan Simpsons.

Parametri produs Vans UA OLD SKOOL THE SIMPSONS THE BOUVIERS

Față material textil, piele artificială
Talpă cauciuc

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare