Vans UA SK8-Hi MTE 2.0 DX

384,99 Lei
2262009185
 • Descriere
 • Cum alegi mărimea
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

Vans UA SK8-Hi MTE 2.0 DX

Dacă vrei să păstrezi stilul sport chiar și pe o vreme mai rece, atunci încălțămintea Vans UA SK8-Hi MTE 2.0 DX pentru bărbați, confecționată din material rezistentă la apă, este exact ceea ce cauți. Culoarea perfectă, căptușirea în jurul gleznei și talpa de cauciuc cu model „waffle” antiderapant sunt doar câteva îmbunătățiri aduce acestui produs. Încălțăminte excelentă pentru purtare la job sau la diferite plimbări, de exemplu prin parc. Acest model nou de la Vans nu ar trebui să-ți lipsească!

 • design tip gheată
 • linii Vans pe părțile laterale
 • față rezistentă
 • strat izolator special
 • marginea din jurul gleznei este capitonată
 • rezistență la apă
 • talpă rezistentă de cauciuc, cu textură Waffle

Vans Sk8 HI

De ce sunt tenișii Vans SK8 ”High”? Pentru că au margini înalte căptușite, ceea ce previne rănirea gleznei la folosirea skateboardului. În plus, există o ventilație optimă în zona degetelor și segmente laterale din piele, ceea ce împiedică uzura rapidă.


Și, deși modelul Vans SK8 Hi a fost creat pentru sport, a devenit în scurt timp o parte integrantă a formațiilor americane de punk și rock și a tuturor celor care îi urmează. Acești teniși sunt folosiți de trupe ca și Gang Green, Suicidal Tendencies, dar și de celebrități precum Alexa Chung, Kaney West și Steve Nash. Tu urmezi!

Vans MTE

Colecția Vans MTE este creată pentru a ține de cald chiar și pe vreme nefavorabilă. Materialele premium impermeabile îți permite să te bucuri din plin de noi experiențe, indiferent dacă afară este înnorat, zăpadă sau ger.
Așadar, dacă vrei să îți fie cald chiar și iarna, poartă produse elegante de la Vans!

Parametri produs Vans UA SK8-Hi MTE 2.0 DX

Culoare Turcoaz 75 %, Negru 20 %, Alb 5 %
Față piele întoarsă, piele
Talpă cauciuc, Waffle

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare