Vans UA SK8-HI REISSUE (SAVE OUR PLANET)

269,99 Lei
2232059161
 • Descriere
 • Cum alegi mărimea
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

Vans UA SK8-HI REISSUE (SAVE OUR PLANET)

Ediția limitată Vans Save Our Planet susține educația în rândul tinerilor în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător și curățarea plajelor din Hawaii cu profitul obținut din vanzarea acestor articole. Modelul Vans UA SK8-HI REISSUE (SAVE OUR PLANET) are un design trendy care nu îți va permite să faci nici un pas în direcția greșită. Închiderea clasică cu șiret, ochiurile de metal, materialul moale din jurul gleznei și talpa din cauciuc cu model Waffle sunt doar câteva din atuurile acestui model. Nu mai ezita și arată-le tuturor că îți pasă de mediul înconjurător cu acest model!

 • model înalt
 • închidere clasică cu șiret și ochiuri de metal
 • material moale în jurul gleznei
 • talpă rezistentă din cauciuc cu model Waffle
 • material rezistent
 • design original
 • ediție limitată Vans x SAVE OUR PLANET

Vans Sk8 HI

De ce sunt tenișii Vans SK8 ”High”? Pentru că au margini înalte căptușite, ceea ce previne rănirea gleznei la folosirea skateboardului. În plus, există o ventilație optimă în zona degetelor și segmente laterale din piele, ceea ce împiedică uzura rapidă.


Și, deși modelul Vans SK8 Hi a fost creat pentru sport, a devenit în scurt timp o parte integrantă a formațiilor americane de punk și rock și a tuturor celor care îi urmează. Acești teniși sunt folosiți de trupe ca și Gang Green, Suicidal Tendencies, dar și de celebrități precum Alexa Chung, Kaney West și Steve Nash. Tu urmezi!

VANS x REALTREE XTRA®

Vans Save Our Planet

Parametri produs Vans UA SK8-HI REISSUE (SAVE OUR PLANET)

Culoare Alb 70 %, Albastru deschis 20 %, Mix 10 %
Față material textil
Talpă cauciuc, Waffle

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare