Vans UA SK8-HI REISSUE 138 NATIONAL GEOGRAPHIC LOGO

429,99 Lei
2231098112
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Vans UA SK8-HI REISSUE 138 NATIONAL GEOGRAPHIC LOGO

Acești teniși clasici până la gleznă Vans UA SK8-HI REISSUE 138 (NATIONAL GEOGRAPHIC) LOGO cu inscripția brodată National Geographic sunt un articol la modă pe care trebuie să îl ai și tu! Construcția până la gleznă cu o căptușeală plăcută din material textil asigură confortul deplin în timpul mersului. Fața este rezistentă și durabilă, talpa de cauciuc oferă tracțiune și aderență. Acest articol vestimentar unicat, aparținând legendarei colecții nu trebuie să lipsească nici din dulapul tău. 

  • construcție tip gheată
  • șireturi clasice
  • față respirabilă din material textil
  • talpă din cauciuc pentru aderență mai bună
  • inscripție brodată
  • National Geographic

Vans X National Geographic

Colecția Vans X National Geographic aniversează 130 de ani de îmbunătățiri, explorare și invenții. Colecția are multe piese unice. Combină aventura, știința, mediul încănjurător, spațiul, marea și alte atracții naturale.

Parametri produs Vans UA SK8-HI REISSUE 138 NATIONAL GEOGRAPHIC LOGO

Culoare Negru 85 %, Alb 15 %
Față material textil
Talpă cauciuc

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare