Vans UA ULTRARANGE EXO NATIONALGEOGRAPHC

514,99 Lei
2233050471
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Vans UA ULTRARANGE EXO NATIONALGEOGRAPHC

Tenișii de damă Vans UA ULTRARANGE EXO (NATIONALGEOGRAPHIC) fac parte din colecția "National Geographic", care sărbătorește 130 de ani de expediții și călătorii în lumea întreagă. Achiziționând aceste ghete nu numai că vei contribui și tu la finanțarea câtorva dintre ele, dar cu acești teniși vei putea porni chiar și tu în astfel de expediții internaționale. Ambele materiale de pe suprafața ghetei, sintetic și textil, sunt respirabile și elastice, iar talpa intermediară UltraCush îți va asigura un excelent confort pentru picioare. Talpa de cauciuc nu alunecă, de aceea îi vei putea lua fără nici o grijă în orice excursie. Achiziționează și tu această încălțăminte, inspirată de stilul Old-School și fii în pas cu moda! 

  • înșiretare clasică
  • față respirabilă și rezistentă
  • talpă intermediară UltraCush deosebit de confortabilă
  • talpă cauciuc pentru aderență mai bună

Vans X National Geographic

Colecția Vans X National Geographic aniversează 130 de ani de îmbunătățiri, explorare și invenții. Colecția are multe piese unice. Combină aventura, știința, mediul încănjurător, spațiul, marea și alte atracții naturale.

Parametri produs Vans UA ULTRARANGE EXO NATIONALGEOGRAPHC

Culoare Alb 80 %, Albastru 10 %, Galben 10 %
Față material sintetic și textil
Talpă intermediară UltraCush
Talpă cauciuc
Tehnologie ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING

Tehnologii utilizate

ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING

Branț ultra ușor, din spumă CMEVA, cu profil redus Vans ULTRACUSH ™ LITE, dispune de formă anatomică pentru amortizare rapidă și sensibilă. Oferă confort natural în timpul mersului.

- reduce greutatea, şi sporește confortul 

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare