Vans WARD V

234,99 Lei
2204037830
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Vans WARD V

Tenișii pentru copii Vans WARD V sunt modelul perfect pentru cei mici. Copiii vor aprecia designul cool, cu o linie Vans distinctivă pe partea laterală a pantofului. Părinții vor aprecia materialul foarte ușor și sistemul rapid e fixare cu ajutorul benzii velcro. Model original, care poate fi purtat la grădiniță sau la joacă în parc sau oraș. Încalță și copilul tău stilat și oferă-i confortul pe care îl merită cu brandul Vans!

  • design cu profil redus și dungi distinctive Vans pe părțile laterale
  • închidere cu velcro
  • față rezistentă
  • gulerul capitonat oferă protecție în jurul gleznei
  • talpă Wafle din cauciuc

Vans Ward

Îmbunătățește-ți stilul casual cu Vans Ward! Această încălțăminte are o față solidă stabilă și o talpă waffle originală, durabilă, cu o aderență deosebită. În plus, arată minunat. În ea vei avea parte de plimbări ideale pe străzile orașului!

Parametri produs Vans WARD V

Culoare Roșu 75 %, Negru 20 %, Alb 5 %
Față material textil
Talpă cauciuc, Waffle

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare