Vans WM ASHER

269,99 Lei
2233050476
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Vans WM ASHER

Cauți teniși slip-on stilați? Tocmai i-ai găsit. Modelul Vans ASHER, realizat în design de șah te va surprinde foarte plăcut încă de la prima vedere. Pantofii dispun de design redus, realizat din material textil rezistent, completat pe părțile laterale cu material elastic și de talpă Waffle din cauciuc rezistent. Pantofi confortabili și tot odată moderni, ideali pentru purtare zilnică și la ocazii speciale. Fii un star cu brandul Vans!
  • design cu profil redus și element decorativ cu logo pe partea laterală
  • față rezistentă din material textil
  • benzi elastice pe lateral care facilitează încălțarea
  • margine capitonată în jurul gleznei pentru confort sporit
  • talpă Waffle din cauciuc

Vans Slip On

Firma Vans, care a rămas fidelă modelelor sale încă de la înființarea ei, în 1966 oferă produse clasice Vans - Slip-On, care te vor uimi prin confortul lor și zecile de variante de culori.


Vei aprecia cu siguranță designul simplu al produselor Vans Slip-On și cât sunt de ușoare, asta mai ales în timpul grabei de dimineață la muncă sau chiar și la o petrecere. Sunt perechi de teniși care își au locul în colecția ta!

Parametri produs Vans WM ASHER

Culoare Vișiniu 70 %, Alb 30 %
Față material textil
Talpă cauciuc, Waffle

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare